MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 22, 2014

tq anyra

rasanya lebih sbulan dah dapat adiah dari anne ni, memang tak pakai2 lagi skirt & inner tu sebab nye tak de baju yg sesuai..kebetulan last week keluar g berjaya time square nampak ada blouse kaler biru sesuai nak match ngan skirt rembat la..

sedap gile skirt ni kain lembut xyah gosok, anne ada meniaga kat IG skirt & inner magic ni,

dah lama gile kot tak pakai skirt camgini 
nampak kewanitaan sangatt hahaa
gini la muke orang malas makeup g keje bedak ngan litpik je dah jalan..xsempat dek non nak belek muka..dpat pakai bedak ngan liptik pon kira bsyukur dah..bangun si kecik tu apa pon tak bole
 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cun...mmg nmpk kewanitaan...aritu pn ada pki skirt...rs feminin...blum up gmbr...hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

awak nampak biru..
hihi
cantek blaus nana..ingtkan beli kt poplook :P

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Comel nana

Falsya said... [Reply to comment]

Phewitttt..adakah ini banana..atau fauzana ismail..larikkkkkk..

Qisya pun gitu gak skang nie bgn kul 6..aku nak wat ape pun xleh..jalan penyelesaiannye adalahhhhhj, pasang upin ipin..ahahahah

nurfadilah suardi said... [Reply to comment]

so sweet..Cantiklah dia

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik, nampak kewanitaan di situ tu

zety said... [Reply to comment]

sweet nana ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...