MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 28, 2014

babai samseng..

aritukan ada amrul kasi note 3, tapi note 3 tu ricon punya (korea punya) memang sama je mcm note 3 function dia..tapi nye ari ke2 pakai hang la dia ari ke 3,4 mcm2 plak masalah dia..sampai masa ari ke5 pakai henpon xleh cas..dah cas tp xmasuk..kita pon ckp la ngan amrul nk nak pakai tab balik la asik problem je..last2 dia pon pulangkan balik kt kawan dia note 3 tu dapat la duit tp xdapat seme la..kawan dia la yg jual henpon tu..henpon baru la tp ricon punya

sekejap je la pakai note 3 tu pastu pakai tab balik, last week g anto kek area low yat sana..tetiba dlm kete amrul tanya awk nak henpon apa??kita memula jawab s2 haha punya la jujur lagi amanah minta yg murah je kan..pastu s2 plak mana ada yg baru klw ada seken la..amrul sengeh sinis je minta henpon s2

ok la..klw awk tanya saya kan..saya nak iphone la dah puas pakai samsung nak try la plak iphone.tetiba tros dia ajak masuk lowyatt nak sevey2 je katanya..ok la sevey dr kedai ke kedai..sampai kita dah letih kita dok kat kusi ngan mia bia dia yg sevey xlama dia dtg dia ajak g kedai yg dia dah sevey

sampai je kedai tu tgk atas meja ada iphone 5s dia cakap nah pilih colour apa awak nak..hah?cam terngaga la kejap kt situ sambil muka ni senyum xle nak tutup mulut haha..skali orang kedai tu kata akak jangan amek hitam la..kita mmg nk itam pon sebenarnya tp budak tu kata hitam xlawa..putih mmg kita xminat la..last kita pilih kaler gold dah dia kata limited gold tu.blasah je la..

sampai dalam kete kasi la adiah skit cium satu kali kt amrul hahahaha...kita tanya dia..ni kira adiah beday la ni ek?hahah..sengeh je dia..pastu kita ckp klw gini awk tak yah kasi adiah beday saya utk 2 tahun xpe saya xkisah haha

haih byk nak kena godek ni...
tq awak..nnt kita kaya kita blikan awk plak 10 ipon..tapi mainan punye la..hahahhaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

untungnya dia..hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

wah ipohone baru..tp ipone kena godek byk2 skit kn...slamat menggodek

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah tgk dah ipon ni..,.best3

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

waaaa...adiah besday advance ni hehe..

FiZ said... [Reply to comment]

wahhh...syioknya...dulu sblm nk guna note 3..mmg aim iphone 5s ni je...skali bila tgk note 3..terus beli.haha.skrg tgk ip5s ni dari jauh je..nnti akak review la pngalaman gna ip5s eh ;)

Afne said... [Reply to comment]

pandai amrl surprise nana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...