MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 26, 2014

buka puasa kat rosdet tomyam

rasanya ni kali kedua rosdet tomyam diblogkan hehe...tau kedai ni dari si nana keding la..aritu dia ada belanja ktorg dinner kt sini dia suh try siakap kerabu mangga amboii sedap nak mampos haha lepas tu dah pandai dah makan sini...ni seme salah nana keding! dia la wasap gambo siakap kerabu mangga masa ari rabu lepas...ari kamis tu kan kita puasa amrul wasap tanya nak buka mana arini?jom saya blanje makan luar..

pastu saje wat gaya2 mengidam..saya tingin nak makan siakap kerabu mangga kt rosdet tomyam tu bole tak?hehe saje la buat2 minta izin selalu mengarah je..jom g makan sini sini sini haha..ye la sebab nak g ke arah town kan takut jemm dia mana suke nak jemm jemm ni dah dia kata ok..kemain la riang rasa hati

oder la 3 lauk je siakap kerabu mangga, udang tepong (utk mia pebret dia) & sup ekor (menu wajib ktorg) tp sup ekor agak kureng & slack skit sebab tetiba ada daun limau..aik..salah masuk ke?heheh daun limau utk tomyam je bang oii sup mana ada org letak daun limau..tp ok la juga still bole terima tekak...yang paling mabeles tu la siakap kerabu mangga dia tu..lincin  ktorg kejekan. seb baik darwish tido makanye bole makan dengan aman.hahaha..elok je basuh tangan seme tinggg dia bangun, bangun2 je dia tgk pinggn atas meja MAMAM!!! katanya..hahaha..pantang kan adik ni!

rosdet tomyam kampung baru dekat kl international hotel
 sup agak berminyak
 beso2 udang tepong dia ha
 hok ni menu spesel siakap kerabu mangga
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak kerabu siakap kerabu mangga mmg terbaik la..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

siakap kerabu mangga! first time dgr dan tgk... nyum nyum nyum!!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

fuhh..terliur tengok kerabu mangga tuh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alahai, slack la sup dia..minyak sgt
klu tak mesti 2 thumbs up ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...