MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 15, 2014

congrats daddy!

pasni kena rajin2 la gosok baju nampak nye elaun dah naik xle malas2 hahaha...

isnin lepas dengan rasminya amrul dah naik pangkat dari sarjan kepada staf sarjan..maka dengan itu dengan rasminya juga elaun bini askar naik bulan ini.yeahaa..hahah..alhamdulillah..rezeki anak2 la ni, tak sampai 4 tahun pakai sarjan dah naik pangkat, kira mcm cepat juga la..umur baru nak masuk 31 tahun dah pakai staf sarjan, rezeki masing2 la kan

congrats daddy!
 ni la ranking pangkat kalau sape nak tau
dia mula ngan 
1 calit lans koperal
2 calit koperal
3 calit sarjan
dah seterusnya..so kiranya amrul paling tinggi bole pegi pon sampai PW1 je tu last 
kalau ada rezeki sebelum abes askar dapat la kot sampai PW1 tu

baju yg amrul pakai masa pakai pangkat aritu kita yg gosok skali dia kena tegur baju tak de side haha..adeh fail lagi..camane ni dady?xyah la ek saya gosok asik fail je gosok la sendiri haha...larii

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah..!
alhamdulillah rezki..

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

hehehehe.... tahniah...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah..
Semoga trs murah rezki

ietams said... [Reply to comment]

tahniah!
moga dilapangkan lagi rezki kamu sekeluarga ye

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah amrul dh naik pangkat

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki kan....PW1 tu pegawai warden kan..kalo tak silap sue la kan

Cheritera Kami said... [Reply to comment]

pandai tu carik alasan xmo gosok bt somi..hahahha..niway tahniah..

Falsya said... [Reply to comment]

Congrats amrul!!!!..

Banana, gie belajar ngan cik jijah cara2 gosok baju ashkar..ke kanannnnnnn pergi!!!! Wakakakakaka

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah!!!
alhamdulillah rezeki anak-anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...