MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 16, 2014

darwish 10 bulan

alhamdulillah..10 bulan dah adik xlama lagi nak birthday dah..

perkembangan terbaru

-dia xnak makan nasi bubur nak makan nasi yg kita biasa makan tu..penyek2 kan nasi suap..
- kuatttt makan xkira la sape pon makan kang dia nak..mamam..mamam...pastu klw dah suap xreti nak stop plak dia makan haha..
-cam biasa gigi tak de lagi
-dah pandai menapak selangkah dua, klw berdiri lama juga dia bole stay tegak tanpa kita pegang
- skang tengah melasak..adui xlarat ibu dah..tu la pasai kurus kot..penat skit klw jaga anak tengah baya2 darwish ni
-masih menyusu badan, darwish campo juga minum susu FM tapi kan klw dia mnm susu fm 4oz je sejak dr dlu smpai skang dok 4oz je.klw malam pas balik keje mmg xde bg dia fm mmg direct bfeed je.





 tabiat baru suke nonggeng2 nk blaja bdiri kot





darwish & sepupu dia arisa beza 5 bulan skolah sama sok ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hensem boy!
hepi 10months old darwish!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lagi 2 bulan nak tiup lilin..yeah!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

aalhai sweet je muka dak darwish ni tau

PetakBunga said... [Reply to comment]

hujung buln ni luth 10buln.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...