MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 19, 2014

frozen SITU SANA SINI

haih...jadi kegilaan btol la frozen ni..ingat lagi masa mia g tengok wayang cite ni kita tak ikut..sebab adik kecik lagi xleh bawa nengok wayang..

bulan lepas amrul ada bli cd frozen ni si mia minta..bole kata tiap hari dok pasang frozen..first day beli tu kita pon join la tengok sebab xpernah tgk kan..xsangka plak best cerita dia..padan la mia suke sgt...ibu dia siap nanges la time princess ana jadi batu masa nk pertahankan elsa hahah..katon pon nanges mak ko ni mia

jadi rutin dah tiap kali balik umah dia suh buka la frozen dia tu..sampai dah nak naik frozen dvd player hahah...mia ckp pasang cite frozen sebelum mia ngantuk..haha tu la ayat dia tiap ari..kita suke layan time lagu let it go tu je duet ngan mia memekak dalam umah ahaha..

semalam tgk kat mydeal ada mcm2 barang frozen diorang jual
nk bli ni nengok cam pendek sgt mia dah panjang
jam plak nengok cam besar xde size plak situ
baju mandi seksi la plak hai..kenot ok kakak pakai baju mandi seksi2 gini haha

lepas je up link dress frozen tu kt fb ada kawan komen dia kata ada org jual kt fb sama mcm dress tu murah skit dr mydeal..meh nak share kita geram nengok dah terembat 3 helai utk kak mia..haha comei sgt tgk dress tu tambah lagi mia kan obses sgt ngan frozen ni..beli la kat dia murah je pon


kita bli dress ni kat FB helen young
yang ni RM28 pre oder kena tunggu sebulan gitu br sampai..postage RM7
sape bli kemudian yg ready stok dah jadi RM48
kat FB helen tu dah abes stok rasanya dress ni.. kt fb Mytwinkidsbaby Shoppe ada tp mahai skit

pastu bli selai lagi dress princess elsa comeii gile xtahan nengok haha..ni murah je RM35 sebab kita bli 2 helai postage bayar 1 je
 nengok la ni jgn kata anak suke mak dia yg ober ahaha
 pastu rembat selai mcm yg kat mydeal ty kat FB Mytwinkidsbaby Shoppe
kat sini pon ada dress mcm kat atas tu tp rasanya helen tu lagi murah
tapi kat helen tu plak xde dress tutu skirt ni yang ni harga RM35 + postage RM7
size kat sini dari 3 tahun sampai 10 tahun
pon pre oder juga sampai july


 pastu rembat satu swimming suit kat FB ZzR CollectionZ
hahaha enuff enuff pasni kena frozen la account ibu kak oi..cukup la ni je barang frozen ibu bole bagi kakak..

semalam balik keje gtau kat mia..kakak ibu beli baju frozen utk kakak..tapi lambat lagi dapat..tunjuk la seme baju2 ni skali dia kata wow!!! bestnye ibu

pastu jap lg dia masuk pilih berangan princess elsa...siap cakap alamak ibu...kakak dah berangan dah ni macam mana??hahaha kelakar btol la..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

aku beli kat astro best. masa nak beli tu hadif tak mau, katon perempuan katanya. lastly hadif dok ulang2 tgk cita ni ja. katon lain langsung x layan

Afasz said... [Reply to comment]

seronok nye kakak dapat bj yg dia suka. umaira solehah kalau dah besar meti suka gak frozen ni. cantik la dress yg murah nana beli tu, gile beza harga pree order n ready stock !! rugi tk beli !!!

Zuraida Rahim said... [Reply to comment]

Kami kat rumah pun setiap hari bukak cerita frozen... tu semua anak lelaku tu.. kalau anak perempuan oklah jugak minat cerita frozen tu..

siti sarah said... [Reply to comment]

bestnya...anak kt pun nama mia juga..mmg giler sngt citer frozen nie..suka lagu let it go tu..siap ingat lg step2 dlm lagu tu...weekend lepas g pkns ada jual baju frozen...mia nampk terus je nak..terus pakai tak mau bukak...pastu balik umah soh salin baju tak nak..bawak tido sampai pagi...nie masa bukak blog awak nie..mia terus teruja tgk baju2 let itgo nie..hihi...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hahahaah...best la ada kawan yg dah boleh ajak bersembang cam mia ni..ada je yg mencuit hati :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg betoi2 frozen ni...kikikikikiki....

PetakBunga said... [Reply to comment]

nasib baik tak ada anak perempuan lagi..kalau tak mau frozen jgk.

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok la Mia dapat sekali 3 baju frozen..Ayu tengah dok cari lagi nie..tapi gown2 ni.Iris dah kurang pakai.. ingat nak cari baju tido or tshirt2 jer.

Hajar said... [Reply to comment]

Jom tgk blog saya, byk koleksi Pencil case frozen, dress frozen, baju frozen, t shirt frozen, beg frozen, cap frozen, baju frozen lelaki , dewasa pun ada
Di hajaryusop.blogspot.com
Whatzup : 0132370375

FatinZaheeraZara said... [Reply to comment]

I pun tension..ank I Mia jugak ^_^

6thn- Frozen all d time..nk dress yg lain dr yg lain...nk yg btol2 nmpk cam princess. .nk pengsan rs..
Rs mcm nk sumbat telinga..dh sebulan..x jumpe2 dgn dress idaman..bli short dress sementara..nk order kononnya..fussy btoi ko mek!

Nurul Izati said... [Reply to comment]

Camne nk order? Bdk2 umur 6-7 thun ada lgi x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...