MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 29, 2014

jumpe pon yang murah

dah lama sangat si bapak berhajat nak blikan kasut roda utk si anak..rasanya 3 bulan lepas la g titiwangsa ada budak2 main roller blade bole sewa kt situ tak tau plak brape harga,t p sebab tgk xde size kecik tu xkasi mia try

pastu daddy dia tanya mia nak ke kasut roda?nanti la kita beli eh...maka bermula la misi daddynye mencari kasut roda..klw kuar jalan2 sambil2 tu cari la kasut roda kakak..masuk toyrus rege RM200 ok, kenot! haha...g pertama complex RM180 pon kenot juga! adoi seme mahal2 belaka..disebabkan mahal kitorg pon xde tanya2 dah kt mana2 kedai kira nnt klw jumpe murah je bli je..

semalam tgh buka grupon hajatnye nak cr rak kasut lagi satu skali ternampak ada sale roller blade murah dari harga yg ktorg dah sevey RM109 satu set termasuk helmet knee guard,elbow guards & wrist guards. tros wasap amrul tanya dia ok tak?dia tros reply BELI..hahaa..

eh xsaba plak tunggu barang sampai katanya dlm masa 10 ari sampai la
harus la amek kaler pink kan..haha
ni size M size kaki 35 – 38 (EU) / 21.5cm – 24cm





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Afasz said... [Reply to comment]

groupon byk gak barang murah2 n best kan..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

untung tggu lama sket kan..kene rajin survey mesti jumpa yg murah :)

mama tisya said... [Reply to comment]

wah ber roller blade la mia pasni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wah main roller blade la lepas ni yee

::NureeN:: said... [Reply to comment]

cantik....
pasni laju la mia berkasut roda..
baru2 ni ellesya pon ada beli.. 4 roda mcm taya keta g2..
beli kat giant.. sblm ni nx der baru kot rasanya... nti nureen upkan n3 kasut tue k

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

hamboi..kemahen mia!!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

wahhh comelnya roller blade warna pink~~ sy ni dpd kecik sampailah ke besau dok reti main menatang ni~ hahaha :p

FiZ said... [Reply to comment]

cantiknyaaa...pink...

MiA_SaiFzAZa said... [Reply to comment]

Assalam puan...
boleh saya tahu puan beli di mana yang murah roller blade ni??

Eiji said... [Reply to comment]

Salam

Seronok rasanya bila anak puan berminat bermain rollerblade. Utk pengetahuan puan, rollerblade mempunyai 3 jenis. Agressive inline untuk sukan extreme, recreational utk riadah dan slalom utk art skating.

Namun apa yg kita tekankan adalah kualiti. Puan boleh dptkan rollerblade yg berkualiti dlm range harga rm150-rm250 dan ia dijamin memberi kepuasan membeli dan keselamatan untuk anak puan.

sy sudi menjawab segala persoalan puan. Inshallah.

Putrajaya rollerblader.

Eiji said... [Reply to comment]

Boleh kontek saya 0123410300 - arif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...