MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 27, 2014

kari kepala ikan terbaik di kuala lumpur

 ni bukan kita cakap tapi tivi kata..hehe aritu nengok majalah 3 dia siarkan pasal kari kepala ikan ni katanya yang terbaik dia kelumo...walaupon kita bukan la peminat kari tp terluiur baq hang..hahaha hoi cam bekumpul airlio dlm mulut

dah nengok tv tu mcm bese la ajak amrul g makan sini, konon plan nak banje dia la 2 bln lepas masa gaji..skali pegi ari ahad tutup, pegi ari public holiday tutup..rasanya ada dekat 3x kita terjah 3x tutup..hampa btol..asal g terjah tutup je tros melencong makan kt blakang istana

minggu lepas ari sabtu tu kita ajak amrul makan sini..dengan harapan harap2 la kedai ni buka..sampai je jalan attap tu tgk kete kiri kanan parking haa ni petanda mcm buka je kedai ni..hehee yess seb baik buka..terjahan kali ke4 baru dpt makan

kita oder la kari kepala ikan utk 2 orang makan pastu pesen dia dia siap kasi set taugeh goreng, bawang besar + cili dia taruk kicap ngan papadom pastu kita tambah lauk tambahan sotong goreng, tp dah abes dia kasi sotong kari

perghhhhhhhhhhhh rasa dia secukup rasa pedas, masam mabelesss 
tau tak bape sepinggan?RM70 ok sekian terima kasih hahahah
rasa mcm masa tgk majalah 3 aritu dia kata kepala ikan bermula dari RM40 tah2 dah naik rege pas kuar tibi kot hehe
(xpe la bukan selalu makan kan..ni dah rasa silap2 tak datang makan dah hahaha)
 sutun ni sedap dia rasa manis2 sekor rm10
 ni la yg kata mmg dia kasi sekali wlpon kita xminta tu
mmg set kari kepala ikan dia gini
 tu ada alamat
waktu operasi dari isnin-sabtu je
Restoran ZK
No 76, Jalan Kampung Attap,
50460 Kuala Lumpur.
Tel: +603 2273 9786
GPS Coordinates:  N3 08 15, E101 41 45
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...