MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 20, 2014

Keje gile!

Ari sabtu...pagi2 tu amrul cakap la..cuba usha hotel antara pd, bukit tinggi ngan janda baik..tp 1st chocie bukit tinggi la...okla kita pon call satu2, bukit tinggi tgl bilik yg mahal je 390++ call cheringin hill janda baik plal bilik byk kosong rm290 nett, pd plak xcall sebab cam byk pilihan hotel kan..

Ok la igtkn nak ajak la g janda baik sebab antara bukit tinggi murah janda baik lg..pastu dh tengahari dia tanya lg skali awak nk g mana?kita ckp xkisah ikut awk la..dia ckp klw ikut saya skang juga saya nk blk penang katanya..Ok la kul 12 tengahari ari sabtu ok..ajak balik penang..siap2 la sepantas kilat bawa baju dua lai je.

Sebenarnya nk dijadikan cite ari sabtu tu ari jadi mil, tu yg dia nak balik kg sgt tu..konon nak seprise kan mak dia la..xbgtau pon mak yang kita nk balik sampai je kg, tros g cari kek kemain susah cr kedai kek nk bli sr jangan harap la nak adakan..last2 g tesco bli kek tu pon xde pilihan satu kdai je ada blasah la dari xde

Sampai je umah bagi salam..terkejut la mil tetiba ktorg dah ada depan pintu siap bawa kek haha...naseb la mak..dapat anak yg suke seprise2 gini bukan ngan bini, anak mak pon kena seprise..memandangkan ari sabtu tu xckp korum adik2 seme xde kt umah so esoknye baru potong kek..

malam tu dinner ramai2 kt sungai dua, makan apa lagi..char kuew teow la..terbaik! kita harus la oder spesial...tp special sungguh kita nye dia kasi telo sampai 2 biji haha..



 kek xde pilihan pastu xle tulih plak tu redho je la amek ciskek seb baik sedap
 ckt sungai dua
tak yah buat muke gangster sangat bole tak?hahah saje je dia suh amek gambo nk wasap kt grup dia
 klw balik kampung harus la g pasar malam  ari sabtu & harus la juga beli ini pekasam perghh!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

FiZ said... [Reply to comment]

perghh..2 hari je balik dr kl ke png naik kete?mmg keje giler ni.penat badan kot.xpuas cuti.hehe

PetakBunga said... [Reply to comment]

Askm,
suprice hari ibu ke? tp x payh apa2 pun suprise seronak gak..

Nak ajak datang blog kita..
http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh_16.html

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

sedapnyer pekasammmm!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

sungai udang ke sungai dua?
apapun mmg syok la dpt berjalan sesaja hehe..
mengejut2 camni mmg syok je kan haha!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg betoi2 giler ni...adoiii mmg best dapat laki suke seprise ni...kena minta marul ajarkan si akob ni..hahahhahhaha...ni seprise nak beli kasut buat hadiah bufday..pastu G tanya bnik, kaki saiz apa..mmg kantoi la...hahahhahaha

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Pekasan tu buat ai rsa nk mkn ns skg jgk..haha

Nafisa81 said... [Reply to comment]

Oii...balik segamat dr jb pyn dah kira surprise habis dah...ni balik penang. ..waaa...best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...