MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 6, 2014

lebai coconut shake @ lorong enggang

sebenarnya kita xpernah try mana2 coconut shake selain klebang tu..tu la pestime rasa coconut shake..mmg tak dapat dinafikan mmg sedap kt klebang tu lemak dia seme cukup..aritu ada la skali amrul beli kt area semarak..konon2 dia nk introduce kt kita la coconut shake kat kl yg dia selalu minum time lunch skali kita try tak sedap..cair je

kita pon tros cakap kt dia..kt umah kita tu lagi sedap kt tepi carwash lorong enggang 11 dia dekat carwash tepi jalan besar.balik dari bli kt semarak tu kita singgah plak lebai cooconut shake suh amrul try plak..skali dia mnm baru tau...hahah sedap dia kata..dia siap kira bape scoop aiskrim akak tu taruk dalam coconut shake mmg tak berkira bahan tu sedap tu..

.
ada juga mangga shake tak try lagi lain kali la

 secawan rm3.50 pergh mnm plak time panas2 mabeles weh!
kalu yg ni spesel RM4 ada aiskrim atas dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lagi satu yang pernah saya minum kat uniten...ada gerai banyak2 kawasan tu..fuhh coconut shake dia sedap nak matikkk..hahaha

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

lagi dekat dgn umah nana kan? hehe..
abc 4 rasa tu cemana la agaknya...
mangga tu plak cam sedap je
nak nak minum time tgh hari panas

Petak Bunga said... [Reply to comment]

cocunat shake sedap kalu blend ais tu..
bukn buh ketul2.

Afne said... [Reply to comment]

ko saja kan buat org terliur!

FiZ said... [Reply to comment]

macam sedap je...pic last yang tak tahan tu...huhu

Lynn Damya said... [Reply to comment]

wah nice banner dia guna style karikatur mcm tu, mmg menyerlah, tu muka owner dia ke kak?
haha sedapppnya , aku penah minum sekali je, kat melaka...skang xtau kat mane sedap..malas nak review sbb tak fevret sangatlah coconut shake ni, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...