MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 21, 2014

merayap sampai ke padang besar perlis

 ni lagi satu keje gile..memula masa kt kampung dia cakap ngan kita jom g sungai petani nk jumpe kawan..ok la kul 12.30 g sungai petani, jumpe kawan dia pastu dia ajak plak g kampung kawan dia kt padang besar, perlis lagipon amrul kan tak pernah sampai perlis lagi..tu yang beria2 dia nak ajak tu..dia nak tgk camane rupa padang besar pastu nk bli mangga harum manis pasal 2mgu lepas wife kawan dia tu ada pos mangga harum manis..dia rasa sedap tu la nk bli lagi tu

dah nyinggah sungai petani gerak g perlis plak sampai kul 4.30 petang..singgah umah kawan dia plak xjauh dr padang besar pastu tros g padang besar.ala xbli apa pon..bajet xbanyak haha....bli 2 lai baju budak2 adik ngan kakak satu set pastu bli skirt, pepero kotak beso tu RM20 sekotak dalam ada 8 (skali g jalan kedai lain ada org jual RM18 cis!!haha) pastu bli la keychain thailand & fridge magnet.

haih mujor xbawa pasport je..kalau buat gile amrul mau dia ajak g thailand plak..haha xpe la tu nanti2 la kita plan ek.



 ni kang sure komen eh pepepro tak halal kan?aritu baca halal katanya kan kan kan?
.
fm xbanyak bli sebab kedai dh byk tutup..tinggal ni je dpt utk koleksi sendiri, dia bungkus dlm peket 3 rm10
xdpt bli utk kwn2 dah tu pegi time org dah nk ttp kedai soping pon cepat2 je

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

smart la baju osaka tu!

Shark Kay said... [Reply to comment]

boleh ler mintak keychain satu..
hehehe..

Sayangku Zie said... [Reply to comment]

kalau balik kg terus jugak kesini.. walaupun selalu pi tapi tak jemu... sebab tempat shopping.. huhu

Afasz said... [Reply to comment]

rindu padang besar. masa study uitm arau dulu slalu la gak p ngn member. beli blouse. sampai ada koleksi. n skrang dah tak muat dah blouse tu hehehe..

last p sini tahun lepas. masa p kenduri member kat alor setar. en suami ajak p , lalu arau skali. p padang besar beli skirt 2 .

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Pnh pegi 2x jek pdg besar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...