MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 29, 2014

picnic mengejut ke PD

adoii lahai gini la klw dapat laki suke last minit ni..ari ahad bangun2 pagi tetiba amrul kata
jom...pd

masa tu kul 6.45 pagi..siap2 la kita ni g pd..gerak kul 7.30 kul 8.25 dah sampai.haih suke la gini..klw gtau awl2 bole la kita bawa bekal sambil bkelah tepi pantai..dah gegas2 camni bawa badan je la jawabnye..sampai pd baru breakfast, kat mana lagi kat kedai makan kak anne ada nasi lemak lauk rendang daging sedap tu depan kubur sebelum sampai telok kemang.

ni la first time darwish mandi laut..mandi swimming pool pon blom lagi tau hehe..memula tu jejakkan kaki dia atas pasir dia mcm geli2 haha pastu dudukkan dia atas pasir dia buat muka pelik..pastu kasi dia jalan atas air amboi kemain dia jerit2 suke..ye la biasa main air dalam besen mandi dia tu je..dah la suke main air budak ni..klw mandi dalam besen angkat naik sure melalak dia nk main air.

kejap je lepak..kul 11.30 balik kl tros g kenduri umah pasya.

tgk tu dia jakon rasa pasir haha
air laut dia bersih plak aritu ombak pon xkuat
 cam geli pon ada gayanye hehe

konon masa sampai tu nak bli kan dia baju mandi tp masa sampai tu kedai banyak tak buka lagi..pakai je la rompers..dah balik mandi tu baru singgah kedai cari baju mandi darwish..xmo bli kt soping mall mahal! haha..so klw g pd harus la rembat satu baju mandi..dulu kak mia baju mandi pertama pon bli kt pd 13 hengget je, adik nye baju mandi size s rm28 
 tgk baju mcm beso skali try eh muat plak ngam2 je eei geram je tgk perot ngan bontot haha
pasni bolela g mandi kolam dah ada baju mandi


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

geram ngan budak dar ni tau..sore mak aiii menjerit..kakakkak..kelakar la budak tecik ni...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

geram btul la ngan dar ni! comel sgt! rasa nak bwk balik je ritu..weewiitt gmbo cantek la pakai hp baru hehe

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

murah ek baju mandi kat PD...jimat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...