MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 23, 2014

rezeki orang berpuasa

 jumaat lepas kita puasa..masa nak dekat balik keje tu tetiba budak recep call..akak..nanti balik amek kek & rendang tau ktorg tapau kan utk akak buka puasa..tadi ada buat beday kt tingkat 1 .alah...terharu rasa..ingat dia kat kita siap tapaukan lagi..

puncanya bukan apa..kita selalu tumpang 3 orang admin staff balik keje anta diorg kt lrt..dah kata kita lalu jalan tu apa salahnye tumpangkan..lagi2 kalau time hujan sian nengok diorang jalan kaki basah2 g stesen lrt.kadang diorang segan nk cakap tumpang kita akan tunggu kat ground floor tanya diorang nak tumpang tak?haha sape tak nak klw org dah oper kan..

tu la diorang mcm terhutang budi kot pape ingat je kat kita..xsalahnye berbudi ngan orang kan..kita tlg orang, orang akan tolong kita, orang ingat pada kita,

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

murah rezeki kalau kita buat baik dgn org ni...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tu yg seronok bila kiter budi...org sentiasa ingat kiter walaupun jauh kan..alhamdulillah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...