MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 14, 2014

sambut hari ibu di tepi laut

yo yo an je bunyi sambut hari ibu..hahah xpepenah pon sambut.aritu la masa ari ahad tu g port klang teman amrul nengok umah kawan dia baru beli kita ngekor je dah xde menda nk buat kt umah kan..

abes usha2 umah kawan dia tu ingat nak straight la balik kl..skali kita ni ternampak signboard tanjung harapan..saje je la cakap..eh eh..tanjung harapan..pastu amrul tanya nak pegi ke?kita ckp xla..saje je cakap..skali amrul selamba je pusing stereng g masuk tanjung harapan padahal masa tu dah dok lane kanan nk blk kl..dia kata ala dah alang2 sampai jom je la singgah..

ingat petama kali g tanjung harapan masa tu blom kawen lagi konon2 nk dinner seafood la..kedai yg first tu skali amek ko tunggu makanan 2 jam + rege makanan mencekik darah tobatt tak pegi2 dah sampai skang hahah...ni la baru jejak balik tp xjejak la kedai first tu..

oleh sebab ktorg baru je lunch kul 2 tu so memasing kenyang lagi..so xdela oder berat2 oder sotong tepung, ngan kerang bakar je..air bercawan2 haha dahaga nye pasal..lepak dok tepi laut best je walaupon laut port klang tu xselawa laut terengganu kan..jadi la asal ada bau laut haha...



 serius je muka adik tu nape tu

 pandai je kakak amek gamba ibu nampak kurus walaupon pada hakikatnye xla kurus pon! haha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

umah kawan amrul kat mana?
tg harapan ni dah dekat ngan umah kite hehe..
eh idok la dekat sgt..ada la 20-30minit nak sampai ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kurus je rine tengok
hehehe..
syioknya dia dapat makan2 tepi pantai tau..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lama tak datang sini kan....mmm..i port zaman bercinto jugak ni...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

syoknya nana dh slim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...