MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 2, 2014

tempahan baju kurung dah tutup!

 pergh..gile la..semalam g anto kain..konon nak pakai raya la...tapi bukan raya pertama ingat tahun ni nak carik kaler royal blue..so ni dua helai pakai la raya ke2,3 ke masa anta semalam tailor kata kalau ikutkan dah tutup tau tempahan untuk raya..tu dia puasa pon blom lagi ni dah tutup hehe..

tapi seb baik dia terima juga la..lama gile tak anto jait baju kot..kita ni pesen suka bli baju siap..tapi sesekali nak juga anta tempah kan..bese la klw beli siap ni kena redho je la..klw pakai tak sedap ke tak bape ngam ke..

ni klw tempah konfem mmg ikut ukuran badan sendiri.anta 2 helai sekali gus aritu bli ngan pasya pastu satu lg bli ngan xclassmate.

 yang kiri tu cotton buat kebaya pahang
kanan tu kain ala2 licin skit buat kurung moden
kurung pahang RM70 kurung moden RM75 mahal ke murah?
kita tak tau la rate tempahan skang sebab mmg jarang tempah kan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kalau tempah kat cina rate tu murah
kalau kat melawati cina ambik rm140
mahal nak mamps..
pejam mata je la nana

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

hehehehe... teman dah hantar untuk tempah baju raya sejak bulan February lagi... :d

Singgah tinggalkan komen dan menabung Nuffnang KFC tu :d

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

rasa berbaloi la kot harga tu...
sbb ada designnya..klu baju kurung biasa abes2 pun rm35-rm40
lama dh tak anto jahit baju huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...