MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 16, 2014

31 tahun sudah

 sabtu lepas bersamaan 14 june 2014 genap la umur kita 31 tahun...xde celebrate pon dah tua2 ni..cukup la sekadar ada orang ingat dah la hehe..

ari sabtu tu pagi2 buka peti ais sebab kakak nak makan koko krunch skali tgk ada kotak secret recipe..tah bile masa amrul bli tak tau la..maybe masa malam tu dia bli mcd bawa balik pastu dia bli kek ni skali kot..lepas makan mcd tu amrul g melepak kita plak tros tido xde buka peti ais so tak tau apa dalam peti ais tu

punya la bizi buat tak reti je ngan kek haha..sabtu tak potong, ahad pon tak potong sebab ada kenduri balik kenduri dah kenyang last2 pagi tadi baru potong bawa g umah mak skit, bawa g opis skit, tapau utk amrul bawa g opis dia skit

makin bertambah usia..xde apa pon yg diharapkan semoga allah panjang umur ku supaya dapat tengok anak2 membesar berjaya menjadi manusia berguna.amin


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Nieyl said... [Reply to comment]

Selamat Ulangtahun kelahiran kak..
Semoga dipanjangkan usia..di murahkan rezeki...bahagia di samping suami dan anak2 yg comel..:)

Masya said... [Reply to comment]

selamat hari lahir .. moga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baik...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

happy buzzday Nana! happy always!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

happy belated nana...mmmm...punya BZ sampai tak sempat nak potong....nasib abis semua kan

juelee said... [Reply to comment]

kek peberet rayyan ni choc indulgence

Afasz said... [Reply to comment]

31st series rupanya. alhamdulillah. moga murah rezeki nana sekluarga. amin

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hepi bday nana :)

attyfir said... [Reply to comment]

happy belated besday nana
semoga nana bahagia selalu dan diberkati allah dunia dan akhirat.amen

Falsya said... [Reply to comment]

Banana..banana..happy belated..kbai..saja nak wat semak kat sini..ahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...