MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 17, 2014

buttercup murah RM2.90 sebiji

 wahhh terharu rasa...aritu kan ada up kt fb klw sape2 tau buttercup murah suruh diorang inform..biasa nye promo gini dalam paper ada kuar kan..kita ni paper memang jarang skali la nak beli..klw ada isu best je baru bli hehe

ada 3 orang kawan tag & pm kt fb kata aeon big ada promo buttercup cantik la tu..elok plak time ari jadi kita plak dia buat promo hehe..sehari je plak tu..so sabtu tu ajak mak g aeonbig memula tu igt nak bli 50 ketol dia nye rege RM14.5 utk 5 biji so satu jatuh RM2.90.kalau beli satu2 harga dia RM3.50 ni rasanya butter paling murah kita pernah bli dulu pernah bli kt tesco RM2.99 seketol.

masa dok masukkan dalam troli tetiba staff aeon kata akak tak nak amek dalam kotak ke?sebenarnya mmg nak pon tp sebab masa tu xde staff yg jaga kita pon gigih la masukkan satu2 dalam troli..dah dia kata dia bole amekkan sekotak kita pon on je la..klw skotak tu ada 60 biji. total seme RM174.banyak save dah ni...klw kt giant normal price RM4.50 gitu


 masa punggah butter banyak2 ni orang tengok je siap ada yg tegur banyak nye bli buat apa ni?
bisness kuih raya kita kata hehe
 nah amek 60 biji.ni bukti kukuh kuih sarang semut gunakan buttercup hehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said... [Reply to comment]

assalam..wah banyaknya membeli..mesti sedap nanti biskut raya yg dibuat.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

banyak N murah tu nana

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

caya la!

SyaNa said... [Reply to comment]

saya percaya bukti itu
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...