MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 5, 2014

LAVENDER GARDEN, CAMERON

dah abes breakfast kat boh tea centre tros gerak g cameron lavender, penuh nye la kete seb baik ada parking kebetulan org kuar..tiket masuk dewasa RM5 budak RM3, cantik btol tempat ni..lavender terbentang luas..toilet warna pepel siap ada wangian lavender besar juga tempat ni dia kena mendaki kat atas bukit ada tmpt lepak kot nak minum2 ke pastu ada kebun bunga

rasanya baru buka kot tempat ni sebab masa last datang dulu xde lagi tempat ni




 .
gamba2 seme pakai telefon je dslr bawa tp dok diam2 dalam beg haha malas nk bawa kuar..seb baik gamba pakai ipon pon lawa cam dlsr


.
 purple..suke!!





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

wahhh tarikan baru ni kat CH..zmn2 dulu setakat rose garden jer ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantikla bunga2 kat sini

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek!!!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

cantik betul lavender tue...g CH tak pernah singgah situ sebab tak tau ada...huhuhu

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

aida da pergi jugak :-)

Afne said... [Reply to comment]

seronoknya lah pegi CH. cantik2 gambo ko nana. tmpt lavender tu br bukak ke dulu mcm takde. ntah bila nk jejak CH lg..

cheq da said... [Reply to comment]

Tmpat ni dibuka pertengahan tahun lepas..walaupun cheq da duk berulang alik setiap hari jln ni..belum pernah lg ke sini..hihihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

ila paling suka pg cameron.. lagi satu kundasang

FiZ said... [Reply to comment]

dah pernah masuk sini.best2..banyak bergambar je.lepas tu makan dekat cafe kt atas tu..ciskek dia...errr...mcm rugi je beli..huhu

mizz miaizzati said... [Reply to comment]

nyesal tak singgah sini dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...