MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 19, 2014

darwish - 11 bulan

 adui dui duii sekejap je adik besar...bln depan nak potong kek dah dik...so far darwish ni good boy xde perangai2 sangat la cuma skang ni bila dah besar mmg ada la pangai baru dia haha..geram rasa nak gigit telinga kuat majuk ni..kang klw majuk dia tunduk sampai kelantai.

makan nampak cam xberapa sangat skang ni..ada masa dia nak makan dia makan banyak ada masa kita suap kang dia luah.bjalan tu dah bole la 4,5 langkah dah..gigi hemmm masih menunggu..hahah jenuh la dik ibu tunggu bile awak nak ada gigi ni..

memalam dia nye tabiat sebelum tido suka gurau2 ngan kita dia berdiri pastu buat ala2 smackdown haha..klw kita jerit lagi dia buat.dia suke ngan budak2 lelaki klw ada budak lelaki baya2 mia dia meluru je pegi kang dia tarik la rambut orang ke apa..


 nengok la ni kemain ngorat anak dara orang haha..






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

ui ni ngorat ke tarik rambut hihihi .... dah beso dah darwish, kejap je dah nak setahun..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

dar ensem! selamba tarik rambut makwe, haha :P

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kejap je da besar Darwish :)
Macam2 keletah :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kejap je da besar Darwish :)
Macam2 keletah :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kejab jer kan masa berlalu?
wah..1 bulan lagi nak tiup lilin..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

uit tarik rambut erk...kikikiki...kelakar la darwish..tp tgk darwish aritu tau dier mmg aktif...sore kuat woo...aunty soya suke..kikikiki....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...