MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 26, 2014

FLORIA PUTRAJAYA

 sape pegi???kita tak pegi..sejak dari memula floria dulu lagi tak penah pegi tah maybe sebab xbape minat bunga2 ni tu rasa tak eksited nak g kot hehe..sabtu lepas ada konvo adik ipa kat segi universiti balik dari konvo mil ajak g floria, kita xleh join sebab petang tu ada reunion budak2 skolah..so nenek ajak mia, ngikut la si kakak tengok bunga ngan nenek & auntie2 dia

ni ada gambo2 auntie2 dia wasap sebab daddy dia minta hehe...

ni masa kat segi kolej lawa btol siap ada seming pool

lawa nengok ramai kwn2 post gamba bawah payung ni kt fb



kak mia ngadu panas nye hehe..biasa la kakak tgh musim elnino ni mmg la panaih basah ketiak wooo klw g petang2 kul 6 ok skit la kot


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kite mcm nana.. xpenah pegi floria ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bila tgk pic last tu, teringat akan caption nana kat FB pasai gamba ni..kikikiki..sue pon G gak, tp tak pusing abis pon....anak2 buat hal...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xpnh gi jugak sbb belah2 putrajaya tu mmg jarang jejak..uhuk

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pernh p gk sbb jauh putrajaya...pastu sure panas heheh...kalo nk pegi pn sure ajk adik2...hubbyku sure tkmo p nye...tp kalo tiba2 die yg ajk ada 1 keajaiban hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...