MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 18, 2014

go kakak go!

 ari sabtu petang tu bawa la mia g titiwangsa nak kasi dia main roller blade dia tu..belinye dah lama asik main dalam umah je kan..kali ni kita kasi dia main tempat lapang plak.kebetulan plak ari sabtu tu ada event plak pesta kedah kt situ so pack la skit sebab ada khemah2.parking pon hazab nak mencari..sementara tunggu amrul cari parking bawa mia turun dlu

kasi dia warmup dlu..pastu bawa dia main kt tengah gelanggang tu, kt titiwangsa mmg ada diorang sewakan roller blade..tp bau nye mcm haram maklum la kan klw dah beratus2 kaki bertuka ganti haha..memula mia main tu slow2 je dia pon cam takut2 ye la sebab ramai juga budak2 lain main skali..berhati2 je dia main..lama juga ktorg kasi dia main dekat 3 jam masuk je jam ke2 nampak dia dah laju & konfiden skit dah

so pasni kena la rajin2 ye dd bawa anak g titiwangsa..bia dia prektis lelama sok terer la tu

sementara tunggu dd carik parking jom selfie skali hehe



 budak baju putih ni terer gile laju je dia main
kakak tertonggek2 baru nak blaja haha
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

pandai kakak main rollerblade dah.. dah besar kejap je..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

teringin nak swh yaya pandai main roller blade ni tau..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

LEPAS NI MIA LAGI SAMA HEBAT LA NGAN BUDAK BAJU PUTIH TU

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kalu zakwan ni, tah la..dia nak kot tp makpak yg xkasi kahkahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...