MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 30, 2014

hytex warehouse sale berbaloi tak??

warehouse sape tak suke kan?tapi xsemua warehouse sale tu best..biasanya..biasanye la kan ni dr pandangan kita..warehouse sale ni kebanyakan baju tak senonoh yg burok2 tahap kain burok stok lama dari mana soping mall dia angkut pastu wat warehouse sale..susah nk jmpe warehouse sale yg btol2 baju nye seme cantik2..campo2 kadang tu ada lawa ada burok kira naseb2 la..

tu kadang klw warehouse sale jauh2 tu kita akan tanya kwn2 dulu sape yg pegi tanya baju2 camane?ok ke tak?klw ok baru pegi kang sia2 g jauh2 skali kain seme cam kain burok kan..ni kebetulan warehouse sale kt ngan umah tak pela pegi jela..mmg nak cr baju basahan darwish je..

hytex ni so far 2x kita pegi dah skali kt kilang dia kt kepong, skali kt gombak.ada kwn2 tanya nnt kalau pegi tlg buat review..berbaloi ke tak?ok..meh nak review skit, kita xde la soping gila2 pon..bli skit2 je topup mana tak cukup utk raya nanti

yang no stok baju utk raya sangat2 berbaloi harga dia
yang ni NP RM49.95 after less RM25
 NP RM69.95 after less RM22
 np RM67.90 after less RM22
 np RM43.90 after less RM18

ni plak baju2 basahan wat duduk umah, baju basahan ni banyak dia jual asing2 suar lain baju lain kena carik sendiri match2 kan, susah nk dpt sepasang
 baju RM5 suar RM1
 sepasang RM14
 sepasang RM15
 sepasang RM15
 baju RM6 suar RM4


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

harga berbaloi tu...lebey kurang warehouse pureen

mama tisya said... [Reply to comment]

warehouse hytex je rs tk sesak mcm warehouse lain...tp tu la dlu2 mcm lawa2 gk bj...skarang mcm tk brp tp utk sape yg ada ank mcm baby2 okla bli kn

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

berbaloi la ..dulu kemeja yg 43 tu les 10percent je bg hadiah tuk anak sedara hehehhe skang 18 berbaloi2 ..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

berbaloi sgt tu nana, zura ni mmg x ter terjah ke situ, setakat selai dua lai yg mahal yu oklah tp mahal tu still murahkan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...