MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 3, 2014

lain kali jangan cuai!

aduii...rasa nak hempuk kepala kat dinding..beli iphone aritu tak cek betol2..skali balik umah nak slow kan volume tak bole...volume slow dia tak function kuat bole tp xleh slow..dah tu kedai dh pesan pape klw problem tros g apple..

g la apple..sampai sana dia cek dia suh g maxis.seb baik dalam bangunan suria juga..g maxis diorang kata kena pulangkan phone nanti dia ganti yg baru..tu last week la kita pegi ari jumaat tp sebab gamba seme tak transfer lagi ari isnin baru hantar.

sebelum g maxis dh buka siap2 simkad nk masuk dalam note 10 mia tu pakai buat sementara xde iphone skali, tah camane masa nk masukkan simkad bole patah plak..kebetulan anta iphone kt maxis suh staff dia kuarkan simkad dalam note skali rosak dia cungkil pakai pisau...dah kena g celcom plak tuka simkad baru...

seb baik la antara  maxis ngan celcom xjauh jalan kaki je.sampai celcom dia kata hanya org yg register tu je bole minta simkad baru ..kita nye simakd daftar atas nama amrul.dia kata nak surat dr amrul wakilkan kita amek simkad siap nk copy ic.aiseh man kita nak cepat xkan nak g kat amrul suh dia buat surat..last2 dapat idea..kita minta kertas kosong pastu g tempat tersorok tulis sendiri surat wakil kuasa haha...pastu ic copy amrul plak mmg dah ada dlm wallet, fuh! settle masalah haha...dia xde cek sgt pon 

babai sayang..jumpe lg 2minggu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

babYpose said... [Reply to comment]

nak jadi cerita simkad pulak patah ye, nasib dapat idea kan bole la cepat skit selesai..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha haa sekali datang problem, berderet2...sabo je lahhh..hihi

Yasmin Aris said... [Reply to comment]

woo iphonee. hihi.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai ciannya....tak pe la tunggu dua minggu lagi yee

Cik Jue said... [Reply to comment]

alahai kesianya...
sabor jelah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...