MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 20, 2014

lambat skit layan

dah lama tak layan drama kul 7 last layan masa cite teduhan kasih je..lepas2 tu seme drama tah hape2 playboy suami aku la apa xminat nak nengok..sampai la baru ni start cite kerana terpaksa aku relakan.memula tak tengok juga sebab tgk pelakon biasa2 je

sampai ada budak opis tanya akak tak tengok ke cite tu?kita tanya dia best ke?dia kata best kak akk tengok la..ok la..dah 2mgu start baru la kita tgk.skali dh tgk eh bes plak, nak tau sebab apa best?sebab izreen hahah...geram plak nengok style bengong2 dia tu esp masa berangan2 camane aku nak joging tp nampak cantik?pastu buat2 style joging ayu2 hahah gelak sendiri tgk dia blakon mmg kiut sgt

pastu hero dia plak dedulu mmg tak pernah minat kt amar ni..skali dalam drama ni alamak..cam cair plak nengok hahah...tak kesempatan lg nak nengok episod2 yg terlepas aritu.so skang ni balik keje mandi tros ngadap tv tgk cite ni..


.
 ni masa tjumpe ngan indah 2 tahun lepas

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tu la
nmpk mcm kenapa dia berlakon mcm ni
tpi rupa2nya watak dia dlm tu
huhuhuuh
lelama best plak nengok

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cerita ni memang best arrr
tak rugi tgok
kita pun xmiss lagi tau

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana..! entry kita sama..! hahaha..
suka la si amar tu.. apsal bru perasan dia ha? hahaah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

indah harlina mmg menggongkan dalam citer ni..tp mmg best

Mami Izaara Imani said... [Reply to comment]

kan..comel je izreen dalam ni..she's funny okay..tasaba nak tgk Isnin ni..weeee

Gieyana said... [Reply to comment]

Nmpk best gk citer ni..tp pelakon lelaki nmpk mcm muda la sgt..:)

Nieyl said... [Reply to comment]

hihi~layan gler gler nie..masih belum miss lagi nie...huhu~

amiey lee said... [Reply to comment]

hee aku tak smpat nak melayann...

FiZ said... [Reply to comment]

same la kak.saya pun bru nak melayan lepas dengar org bercerita kata best.mmg tergelak je tgk kelaku indah tu.haha

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Wahhh, dapat jumpe beliau lah !! :D hehehe, aku kureng sikit dah layan drama2 yg mcm ko ckp tu kak, tajuk mcm apa entah..haha..ni nak bulan poser ni tak sbar nk tgk drama Ramadhan Jangan Pergi ke apa tu..hihi..paling best Ramadhan Terakhir dulu tu, hehe (eh lari tajuk lak) :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...