MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 12, 2014

meleleh air lio

 adoi...gerrram nye nengok..mleleh air lio..hahaha
bukan xmampu nak beli, mampu klw menabung main kutu bole la nk bli
tp sure fikir 100x hahaha...
kuar duit segedebuk 400 hengget bli baju
blom pernah lagi la..beli baju mahai2..
ye la kita ukur baju di badan sendiri la kan..
gaji pon xbape nak banyak..
beli kat jalan tar sudah...hahaha
xpon bli kain anta tailor suh jait sebijik sejibon mesti murah skit kan?
baju kita paling mahai pon xpenah lagi sampai 200 lebey.tah la jadik cam sayang duit plak nak bli baju mahai2..
lain la klw gaji banyak kan selamba je bli 10 lai hahaha
ok sambung terlior
eh jovian xde ke buat kontes hadiah baju ni?hahaha

geramm je nengok dedua baju nih


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cun! kite saiz xl ni mmg dpt tgk jer la
ada gal hikmahnya hahha! save $$ :P

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka yg atas tuh..
Nanti nak beli kain try buat la.nana..
Murah kot sbb kita xpakai kain mhl cam derang

Mar Mansor said... [Reply to comment]

cantik2..400 ke? memang tak beli lah..100 pon lum tentu beli

PetakBunga said... [Reply to comment]

nk bwk design jumpa tailor pun takut dah tutup order..

Linda said... [Reply to comment]

cantiknya kan...tapi mesti saya tak muat hehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

cantik tpi aku pun takkan muat and aku tak minat
ahahaha
;p

nor nazliana said... [Reply to comment]

cantik nyer.. sama la ana pun sayang oi nk beli sehelai bj harga ratus2 huhuuu..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam..hahaha baju2 dia mmmg tersangatlahhh bestnye kan..hadoi..hari tu sy kemain teringin nak beli, tp sayang sgt kat duit..then tetibe ada org nk sponsor separuh dpd harga...xtau nak rasa happy, excited or seram nak beli, sbb kira mahal jugak even org nk sponsor separuh..fikir punya fikir, xjadi beli! Hahaha..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

haah cantik...minat betul yang gambar first tu..hee

Masya said... [Reply to comment]

cantikkan.. kat poplook pun cantik² baju raya.. tp kalau mahal sgt mmg x mampulah nak membeli ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...