MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 23, 2014

mementang dah ada wasap

weken aritu amrul bawa balik simkad utk taruk kat note mia.note tu dia wat tgk upin klw kt umah mmg xde simkad cite upin mmg dah dload siap2

amrul pon ajar la dia camane nk call, klw wasap tu xyah ajar dia memang tau cumanye dia blom pandai nk mengeja lg hehe bese dia wasap dia tiru apa yg kita tulis je

dia pon kata eh mia nak wasap deah la..yg tension nye mengeja xpandai lagi ati ati nak wasap orang pastu dia cakap kita plak kena ejakan untuk dia hahaha

ibu camane nak eja ni camane nak eja tu..hahah slow la nak tunggu dia reply dah tu ibu tukang eja dia tukang tulis
 ni la perbualan dia ngan diah
ayat "aku" tu jangan salah sangka plak kang korang kata eh kohaja nye ckp aku2 haha
xpe mereka dah paham...klw mia, nana & deah diorang borak mmg cam kawan2..klw korang nengok pon sure tekejut hahah...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

hoiii koyo..dh ade no tepon xnk bgtau pun...kohaja ayat, ingat aku byk duit ke DEAH...ahahahaha..koyo koyo..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cerdik sgt mia

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hahaah
apa yg cuai tu mia?
comel la mia ni hehe
deah pun layan kan je kan..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Hahaha, hebat...aku ni pun belum sentuh lagi Wassap2 tu semua, maklumlah bukan pengguna smart fon..haha, tp bab upin ipin tu aku suka, peminat tegar upin-ipin aku nih, haha :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pandainya Mia...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ahahha mia kelakar....

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha lawakkk giler mia okehhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...