MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 24, 2014

mini reunion - ampang road girls school batch 99/2000

 seme jadi xde plan pon..memula kwn sekolah sukma wasap tanya pendapat bile date yg sesuai nak buat gahtering sebab salah sorang dari ktorg iaitu azrah nak sponser makan dia jemput seberapa ramai kawan2 yang bole datang kantin skolah tempat dia meniaga, azrah ni tokei kantin skolah rendag setiawangsa, dia berbesar hati nak sponser makan utk gathering ni semoga murah rezki azrah..

jadi kita pon plan nak sukma tema pink, date seme bayaran plak tetapkan RM30 utk seorang tu utk bli hadiah & kek skali nak sambut birthday azrah & kwn2 yang jatuh bulan 6.so ari sabtu lepas, abes je majlis konvo adik ipar tros gerak balik keramat, kakak mia ikut nenenk g floria so bawa adik je la sorang..majlis ni plak single2 only hehe..lg bes single kan bole la lepak lama2 skit..

aktiviti dimulakan dengan acara makan!! heheh.. tp sebelum tu doa dibacakan oleh suami azrah..lepas tu ktorg  mulakan dengan potong kek birthday, makanan meriah gile..dasyat azrah ni mcm2 dia masak ktorg yg datang dalam 20 lebey je termasuk anak2 dia nye masakan meriah! ada nasi lemak lauk rendang ayam, sambal sotong, ayam goreng, nasi goreng,mee goreng,spegeti laksa, yong taufu seme dia masak sendiri hebat!

lepas dah kenyang makan masa untuk game..ni saje la suke2..mak2 ngan anak2 buat chicken dance..yg klakarnye ada mak2 tak tau apa tu ciken dance so anak2 la tunjuk demo haha...pastu buat musical chair utk anak2 & sesi tunjuk bakat dah mcm tom tombak haha anak2 nyanyi lagi frozen la lagu tegar la sporting abes!

habis je game sesi cabutan bertuah & kasi doorgift last skali sesi yang ditunggu2 menapau makanan yang ada hehe..banyak gile makanan mmg seme siap tapau bawa balik dinner masing2 tak masak hehe..haih sronok gile..rasa nak repeat next time..













Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam hoho meriah gila! Budak2 pulak yg ajar mak2nya chicken dance tu apa ek..haha mmg nmpk meriah :D

Zuraida Rahim said... [Reply to comment]

Meriah.. seronok jumpa member-member sekolah..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronoknya bila gather2 ngan member lama..meriah sangat!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Wah Bestnya dpt jumpa kekawan sekolah ni.. pasti meriah kan.. makanan yg terhidang pun sedap belaka ;)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

uiyooo meriah giler... tu baru 20 org klu lg ramai cemana la meriahnya kan...moga murah rezki kawan nana tu..

Afasz said... [Reply to comment]

meriah nye , siap ada deco deco skali..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke la tgk deco2 dier..cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...