MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 30, 2014

peristiwa berdarah

khamis lepas masa tgh bizi buat keje kt opis tetiba mak call, kita ni klw mak call mula la panik lagi2 klw dia call time keje mesti ada something jd kat anak2..

mak kata mia jatuh kt sekolah dia kata kawan dia tolak..cuba balik tengok dahi dia ni mcm besar je luka takut kena jahit ke apa..kita pon tros balik seb baik umah ngan opis 5 minit je kan..balik2 tgk dahi berdarah padahal dah sapu minyak gamat lap2 darah tu still meleleh je

kita pon bawa la g klinik risau juga takut kena jait kan..jgn kata budak mak pon seriau wei tgk jarum..sampai je klinik tros masuk jumpe doc..kata doc xpe kita gam je skang tak yah jait2..dia cuci la luka tu skit pastu letak kan gam mcm jel tu masa doc rapatkan kulit yg terbuka tu apa lagi meraung la kakak..ngan kaki2 meronta2 skejap je..doc balut elok la dia senyap je

balik tu konon2 nak pulihkan semangatla tanya mia..kakak nk apa2 tak?sambil suara sedih2 kakak nk air boboi..ok..singgah kedai bli 2 botol air boboi tros sehat! hahaha magik btol. bila jumpe cikgu dia, cikgu kata diorang main2 pastu terjatuh tak de sape2 tolak pon..





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

macam mana boleh berdarah tu?

LYAfrina said... [Reply to comment]

alahai..sian damia.. sama mcm asya kna aritu..btl2 bucu longkang.. tp aritu ada bdk2 besar lari2 n ter-rempuh asya y kecik tu smpai bgolek dlm longkang..moga cpt smbuh ye

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alahai ksiannya kakak..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Alahai kesian mia..
Cpt baik ye mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...