MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 10, 2014

sofea the first meet & greet session

jumaat lepas tgk iklan kt tv ada event kat sunway pyramid tgk ada frozen la sofea the first la, ahad tu xde wat apa ajak amrul g sana.sampai je sana tgk orang dah mula q ingtkan q utk apa rupanya nk amek gamba ngan sofea.kebetulan masa sampai tu kul 3.15, next session kul 4 so ktorg pon q je la..gigih ko...hahah xpela..dah mia suke kan..kita q je la..

masa q tu amek masa 45 minit pastu dia kasi no kiranya budak kena ditemani 2 dewasa baru bole amek gamba..satu family hanya dibenarkan amek gamba guna 1 kamera je klw ada kamera ngan henpon dia kasi satu je..kita mmg bawa kamera la sebab tau klw amek pakai henpon sure gambo gegar ke apa kan..

time sampai giliran ktorg kasi kamera kt staff diorang..so sekelorga naik atas stage bgambo ngan sofia..dia orang snap 3 keping je pic dari setiap kamera.xlebey 5 second je dok atas stage mmg cepat sebab ramai orang q kan..hehehe

masa tgh q tu nampak nana af beratur juga pastu nampak azura fear factor, dia pengacara utk hari tu..oleh sebab kakak minat sgt ngan azura kita pon panggil dia amek gambo skali hehe..cakap ngan dia ni anak saya suke sgt ngan awk..peminat awk ni dalam rancangan fear factor peramah gile dia..


kakak siap ckp kenapa ibu tak tanya mana rachel?kita dok blur rachel mana plak ni..skali baru teringat partner azura dalam fear factor haha kakak..kakak..ingat je dia












Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ada tgk IG nana af sbb anak die pn minat sofia the first...untung la mia dpt jmpa sofia...tunjuk kt tisya gmbr ni...wah sofia...hehe

Masya said... [Reply to comment]

mujur bwk kamera.. cantik gambar .. suka btl mia jumpe sofea ..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya korang...kalau yaya sure suka nih

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronoknya...tak tau pun ada.
mesti Damia suka sangat kan?

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nayli tgk ni mesti dia jeles hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...