MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 19, 2014

tempahan biskut sarang semut 2014 kini di buka

 alhamdulillah tahun ni masuk tahun ke-6 jual biskut sarang semut
terima kasih kepada regular customer yang awal2 dah wasap tanya tahun ni xde jual ke
demi memenuhi hasrat pelanggan setia kami maka kami buka tempahan untuk tahun ni
harap maklum harga kuih dah naik (memandangkan kami tak pernah naikkan harga sejak 5 tahun lepas) banyak sangat harga barang2 dah naik jadi harga kuih kami terpaksa juga dinaikkan.untuk pengetahuan kuih kami menggunakan 100% BUTTERCUP.
 oder akan ditutup pada minggu ke3 puasa.

sebalang 50pcs RM27
berminat nak oder bole wasap 0197942480


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...dah mula dah...selamat berbusiness!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yeeayyyy sarang semut ada...

babYpose said... [Reply to comment]

sedap biskut sarang semut..customer tanya tu pasti sedap..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Good luck Nana dalam bisness ni.. anak akak suka biskut sarang semut ni.. :)

kitepunye said... [Reply to comment]

Salam kak....
Nak ordee....

FiZ said... [Reply to comment]

dah buka dah?haihh..dri dulu teringin nak order kak nana punye biskut sarang semut tp disebabkan jauh..pendamkan sja hasrat ni.hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg sarang semut ko antara terbaik aku pernah makan
mai sebalang.. nnt aku wasap ek

Diana Rashid said... [Reply to comment]

wah..dah tahun ke 6..memang dah ada pelanggan setia ni..

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Nampak sodap...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tokey sudha bukak order
ahha
all the best nana
thun ni aku tak niaga

kak ina kl said... [Reply to comment]

wah dah terasa mood raya dah ni

::NureeN:: said... [Reply to comment]

nana pakai parut yg cheese ke parut guna penapis.. klau rajin nk try buat

The Acquisition Librarian said... [Reply to comment]

Salam Nana,

Akak silent reader blog Nana. Dari dulu teringin nak order biskut ni tapi akak dok jauh..kat Kota Bharu. Nana buat service melalui pos tak?

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku thn ni cuti
letih keje
mmg takde mood nak tmabah duit raya

Yan Ty said... [Reply to comment]

Dap nya.

Eyriqazz GTO said... [Reply to comment]

Nyam2, nampak sedap...

LYAfrina said... [Reply to comment]

klo dekat blh order...
febret ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...