MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 4, 2014

terjebak dengan H&M

ari isnin aritu tak keje nk settle kan masalah ipone tu..dah sesudah abes urusan kt maxis & celcom tetiba hati meronta nengok H&M haha..ingat saje nk sevey2 sebab plan lepas g celcom nk g sogo..masuk h&m  adoi xtahan tgk baju lawa2 murah plak tu..saje la wasap ngan bff cakap nak g terapi minda jap kt H&M skali diah reply tunggu kejap..nak join hahaha..

xpasal je tetiba diah datang jemaah soping sesama..xde la kita soping sgt pon bli baju kakak 4 helai adik 2 helai, tetiba kan rasa susahnye cr baju boboy kan?xbanyak pilihan la baju boboy nk compare ngan girl.selama ni g H&M teman diah je..dia rajin soping sini skang kita pon dah pandai ahaha..xde la igtkan baju2 kt sini mahal2..tapi idok la mahal seperti disangka..maka pasni tiap bulan harus la terjah H&M


 ni baju2 kakak baju frozen tu mmg datang satu set 2pcs RM49.90
baju itam & biru RM19 selai
 baju adik murah je RM24.90 & RM27.90
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik baju2 nya yee

Gieyana said... [Reply to comment]

Aku suka beli kt sini gk..murah n kain dia best..:)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

btul nana, kite pun sama...tak penah pu masuk h&m sblm ni...
tp bila dah masuk meroyan jadiknya sbb tak sangka plak harga dia mampu milik heheh

Shark Kay said... [Reply to comment]

bergaya sakan ler akak ngan baju frozen tue..
jgn diminta gaun frozen dh ler kak..
heheh..
susah mau cari tu.

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

Cantekkk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...