MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 6, 2014

tq nurafliana

 ouchh terharu rasa..ada orang baik ati kasi fridge magnet muka tersayang..heheh nak buat sendiri sampai skang tak oder2..ni la nana keding kasi aritu memasing dapat diah & pasya skali..
bawa g opis tepek tepi pc..diorang dok tenung je ibu buat keje tak tenteram rasa hahahaa..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cute!

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nak buat jugak lah nanti...nak letak gmbar Iqy kat PC opis...baru semangat nak buat kerja kan kak...hehehe

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha comelnya !! sy pun ade gak buat magnet macam ni, tp style mini polaroid photo je..hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dua kali kot tempah magnet gini..some letak kat fridge, selebihnya letak kat opis ;)

Falsya said... [Reply to comment]

Terima kasih nurafliana..fm saya dimana dengan siapa macam mana nak tuntut..ahahaha

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

wow! best...
aida da lama nak order, lom order gaks :-(
hi hi hi

mama tisya said... [Reply to comment]

kita dh 2x tempah fm photo ni..best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...