MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 11, 2014

tshirt I AM

 sebelum ni banyak usha2 kt ig, fb pasal tshirt ni tp rege seme cam mahai je sampai terjumpe kt fb husband cutemum, pablo aima jual tshirt ni, murah ok..RM28 siap postage.kita jumpe seme 35 keatas je..so oder la satu utk bigbozz
 igt nk oder utk damia & darwish tp diorang xde saiz budak, saiz mia je ada mia xde
2 ari lps tgk ada org juai kt ig ha ok lah pasni bole buat utk adik ngan kakak plak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahh cantik la macam2 jenis printed ni kan

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Cantik lah.. berkenan pulak akak tengok.. lengan panjang tak de ke sis..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

pakai sedondon cun ni

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam..haa aku ingat tee I AM FOR YOU~ tadi..hahaha..baju tu agak style aku rasa, nanti nak beli gak yg tulis I AM JOHOREAN..hehe :p

owh ye, jemput akak join giveaway di blog saya...just join ikut syarat, sy boleh rekemenkan akak utk dapar Voucher Diskaun dpd LAZADA..hehe :)

mami uyun said... [Reply to comment]

Nana.. tq lah up entry nie..
Uyun skrg tgh deal check stok baju rompers n baju budak 1thn keatas... sbb black katanya kena tgu shipping.. color lain ada.. nanti apa2 uyun update kat fb eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...