MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 11, 2014

wordless wednesday


 xnak amek tau yg lain
nak tau cara do not like je haha
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sokong jugak..hahahhahha

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Hahaha..bagus! aku tau yg pause, dan finished tu je selama ni..xtau lak ada yg DO NOT LIKE tu..haha bagus..lepas ni boleh aku sindir hotel2 yg aku pegi~ hahaha

(cheh, gaya mcm selaluuu sngt je aku g hotel2 ni, haha) :P

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hahaha..! nak buat la nnt..tp xtau la waiter tu paham ke idak..almaklum mkn kedai tepi jalan je hehe

Linda said... [Reply to comment]

info berguna ni, terima kasih...saya selalu buat yg pause tu tapi sebenarnya dah habis makan, pinggan pun dah licin hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...