MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 9, 2014

berbuka @ the castle kampung baru

 ahad lepas skali lagi gantung kuali..amrul kata tak yah masak la..kita makan luar..arini rasa mcm nk makan nasi arab dia kata..ok..sya yang menurut perintah hehe...sebelum berbuka tu keluar awal kul 3 g low yatt format laptop amrul..

so pas siap format tros gerak kampung baru.ni tempat yg ktorg buka tahun lepas..ingat lagi last year buka sini darwish dalam perut..buka puasa sini esoknye beranak hehe...dia nk makan nasi arab dulu baru nak keluar

berdepan dengan the castle ada 2 lagi restoran arab harga buffet pon lain2 depan tu ada marosh RM35 adult lagi satu kedai marakehs RM49 adult.kat the castle ni puas ati la seme sedap2 makanan dia..port cam bese pilih depan makanan senang ulang alik hehe

dannnn macam biasa juga darwish mmg suka btol buat hal eii geramnye kasi makan tak nak kasi susu tak nak kasi susu cap gantung tak nak dok uwa uwa...eiii geram geram, bole minum je masa masuk waktu pastu dokong dia g jalan tunggu amrul abes makan amrul plak dokong tak tau pasal apa klw tak tu ok je..ke sebab lama sgt tgu waktu buka tu dia bosan kot

ootd baju gap - adiah dari diah
kasut converse - adiah dari nana koyo
hehe untung kakak...ramai org sayang
masa ni kat low yatt dia tido je dari masuk sampai la keluar lowyatt bagus haha
yg tak bagus time buka dia mlalak je
selfie ngan budak tak puasa
sementara tunggu laptop format kakak minta nasi..lapa katanya
singgah la kedai depan kedai laptop tu kasi dia makan nasi goreng


jangan tpedaya ngan muka seposen dia tu hahaha...nampak behave je kan klw tgk muka tu 
tak tau lepas amek gamba ni dia turun dari kita pastu merangkak keliling restoran
aduiii tepuk dahi!












ni krim karamel sedap nak mam! ahha
3x tambah ok tu pasal pinggan comot burok rupa tu hehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mak aiii sedapnya semua ni.....mmg puas makan ni...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana, pasni kene standby brg mainan / buku kasi dar leka kot...dia rimas kot ramai2 org..

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

seriously..tgk pun dah nampak sedap! murah pulak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...