MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 7, 2014

berbuka @ flaming steamboat

 sabtu lepas konon nak masak nasi tomato utk berbuka..pastu amrul kata arini xyah masak la kita buka luar..kita mmg ada ajak amrul g danau kota saje nk pusing uptown tu dia ajak makan area2 danau kota..tros dia ckp book je flaming steamboat.

ok la kul 12 tengahari call flaming book.g sana kul 6 lebey skali dia kasi tabel nun jauh dari makanan..ye la bulan puasa biasa diorang kan buka extra tabel.ktorg dapat tabel yg blakang2.tu dah call kul 12 tu..igt dah awal dah xdapat la dok kt dalam kawasan ekon.

memang tak selesa skit la ngan panas nye sempit nye kan..nak buat camane..dah tu je yg ada.tambah lagi darwish plak wat hal haisshh tak kenyang ibu nak makan dik! tros rasa ala klw gini malas la nk buka luar..bg susu xnak dokong xnak seme xkena eiii geram nk gigit!

skang dah naik rege dah dulu g RM28 je








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

vkend rmi org buka luar...kalo ank kecik tu yg tk slesa...tk pernh try lg mkn kt sini

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ni fav sue ngan akob ni..alamak bestnya

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

menarik!
penah mkn yg kt sunway

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tak tergoda sangat
ahahaha
tak thu nape kali ni pose bese2 je
tak rasa nak makan mcm2

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Arggg sedapnya! Haha tp klw sy, mcm xrela nak bermasak-masak steambot mcm ni...kalau leh azan masuk je terus nak ngap, tal yah masak2 dah..haha..

yana yassin said... [Reply to comment]

Favourite YY steambot , tapi xpernah lagi pi flaming time posa . Khamis nie nak berbuka kat Pak john Steambot , aiscream dia best :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Buffet ini yg untung bila banyak makan kan.. akak jarang pergi makan luar kalau buffet macam ni nana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...