MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 24, 2014

dapat duit raya yeay!!

ni cerita semalam yang seme tak saba2 tunggu kul 4 petang ahaha..masuk opis seme tak saba ehh lambat btol nak petang hahaha...

sebelum bagi duit raya tu kita ngan budak department kita saje la konon2 teka agak2 bape la kita dapat ni ek..pastu budak department kita tu ckp ok la kak...apa kata kita bajet paling rendah hahah memasing wat spekulasi la..ok kita bajet RM50 la buat sedapkan ati..hahah tah pape2 tah

pastu masa berkumpul kat meeting room tu bigboss pon bagi la sikit ucapan pastu dia mention kat sini company bersetuju nak bg duit raya yang ni bukan bonus yea katanya...siap cakap kita dah setuju nak bagi RM1,000 utk setiap seorang tak kira pangkat atau level semua sama..wahh!! memasing pandang sama sendiri hahah...rasa cam nak lompat bintang..ye la bajet RM50 je

tapi..ada tapinye..tu untuk staff yang dah lama keje la dapat RM1k utk staff yang baru keje tak sampai sebulan jumlah tu akan di pro rate kan..kita keje baru 9 bulan so kira sendiri la hahah..syukur..syukur...sebabnye semalam kita anta sevis kete..bajet2 dalam RM500 je..sekali kena RM980! huwa...xpela sebab major servis kan kete dah 5 tahun tu baru buat servis yang besar.seb baik amrul kasi half jadi raya ni kita kena berjimat cermat la nampaknye yea..

ni la pestime dapat duit raya dari company banyak cenggini...dulu masa keje opis lama penah dapat RM100, ada tu opis kasi bonus dibayar masa bulan puasa tu pon stengah bulan gaji je.alhamdulillah..rezeki allah kan

setiap sampul ada nama kelasss admin buat sendiri sampul


selfie duit raya namanye hahaa




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Bestnya dapat duit raya Nana :)

Selamat hari raya Aidilfitri buat Nana sekeluarga..
Berhati-hati dijalan raya ^___^

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alhamdulillah..
bestnya! :)

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. lepasla duit tol nak balik kg..hehehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

rezekiiiiii... boleh buat top up apa yang patut kan

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

rezekiiiiii... boleh buat top up apa yang patut kan

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah..banyak jugak kalo dapat tu walaupun bukan 1k kan...best3

mama tisya said... [Reply to comment]

best dpt duit ry kn...kita sebelum ni ada gk dr bos2 beso tp thn ni sbb bz pindah tkde dpt lak tp aritu ada rezeki dr pemborong dpt gk duit ry yg tk disangka2...syukur

kayyana said... [Reply to comment]

nak jugakkkk... hehehehe

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Wohoho gila banyak! company untung besar tu~~ haha syukur~ aku ni baru nak meeting petang nnti kol 4...harap ada duit raye banyak tahun ni, hahah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok kan..bila dah besar2 ni dapat duit raya..
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...