MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 16, 2014

darwish potong kek

 ari isnin lepas balik keje tros singgah kedai kek pistachio beli kek paling kecik je utk makan anak beranak.kita amek kek pebret apa nama tah nama dia mmg sedap kek dia ada layer kastard & buah. harga dia dalam RM36 rasanya pehtu ada member card dapat la diskaun 20%.

oleh sebab beday adik so kita masak special la skit aritu,nasi tomato.dalam fikiran dok fikir sempat ke nak buat nasi tomato ni..mmg rush la seme pon..balik keje rush singgah kdai kek pastu rush balik umah plak nk masak.mmg sempat je masak cuma ayam tu la lambat skit tunggu lembut dah dok tempat beku kan.

abes je berbuka baru la kita potong kek adik..teruja kemain siap nk pegang lilin hahah..seb baik la kakak tukang jaga dia.kita dok nyanyi epi beday dia plak meronta2 nak tendang kek haha..adoi huru hara kejap sian kakak kena pegang dia

main menu nasi tomato ekspress
oleh sebab beday dia meh la  kita blanje banyak skit gamba beday boy ek hehe







 sian kakak kena kontrol adik haha nampak dah tguling tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnya :)
nmpk sedap kek tu
nasi tomato konfem mmg sedap tu hehe

::NureeN:: said... [Reply to comment]

menu berbuka dah sedap, ngan kek plak bertambah sedap...
last pic tue, darwish x marah ker?

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Selamt hari lahir Darwish..
Sambut hari lahir pertama memang cam tu lah keletahnya :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kek tu rm36..mati2 la sue egat mahal lebey RM50...mmg nampak mewah kek tu...tak pe expres...tapi mesti sedap kan....

fazilzura said... [Reply to comment]

wah2 meriahhhhh

kek kalau perisa lain dr choc mmg xlaju le kt umah aku ni .. cer buat 5kg kek choc, laju je licin ..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mmg ikut cerita nana preggy darwish..
Skg dah stahun??
Alahai skjp je ms berlalu..
Happy birthday darwish!!!

Eda Ejai said... [Reply to comment]

dah besa dah.. dulu rajin bace mase nana pregnant darwish..

Z@i Z@mR33 said... [Reply to comment]

hepi besday darwish

yeay...dh stahun.Aqil lg 4 bln.x sabarnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...