MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 25, 2014

duit raya & sampul raya

 alah...bukan buat sendiri pon gugel je jumpe dalam internet pastu kasi edit skit ilangkan watermark hahah jahat gile ilangkan watermark.

pastu semalam cam dah xde mood nak kije apa lagi..dok print & lipat sampul raya siap isi duit dalam tu dah alang pagi tu g tuka duit kat mebeng, bos plak tak de hahah mmg makan gaji buta la memasing sebok wat sampul raya sendiri

semalam baru g tuka duit raya tinggal singgit ngan 5 inggit je jadi la dari xde kan
tuka kan utk mak nye skali
ni seme duit raya utk anak2 buah
design yg ni anak buah lelaki
 yg princess harusla utk anak buat pompuan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

Thn ni guna duit raya thn lps ada balance lg..mmg cute sampul frozen elsa tu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

wahhh qisya punya ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wahh..jimat giteww
hahaha

selamat hari raya nana
0-0

kayyana said... [Reply to comment]

selamat hari raya kak... =)

psss: nak duit raya jugakkkk

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh class haaa sampul duit raya tu, ber-frozen-frozen siap..ni yg nak jadi anak buah akak gak nih! hahaha..comel lah design

mummy_ayu said... [Reply to comment]

comel...Iris pun..paling seronok bila dapat sambul frozen mcm nie..dpt 1 masa gathering raya hari tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...