MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 24, 2014

maybank drive thru @ kota damansara

 last week ari sabtu g nganta kuih kat customer..destinasi pertama kota damansara.lepas dah siap anta kuih tu amrul singgah drive thru, kita dok ingatkan mcd or kfc nye drive thru dalam ati eh apasal nk bli makanan plak ni hehe...skali dah dekat baru nampak signboard maybank drive thru

aih..senang kan klw banyak counter maybank drive thru mcm ni...mcm kita ni klw dok setiawangsa senang la nk amek duit singgah petronas parking tu bole la park kejap kt stesen minyak tp klw nak amek duit kat maybank yg besar skit atas dari giant tu mmg hazab la nak carik parking..lagi satu slalu nk amek duit area wangsa maju seblah salon fasha sanda tu pon hazab nak cari parking

kita nak amek duit kejap je yang lamanye carik parking.tension je kekadang..klw g bedua ok la sorang bole tunggu dalam kete bole la blok kete orang kejap kan..

tp rasanya ada pro & con juga la maybank drive thru ni

ada kata kelebihan dia senang la nak amek duit xyah sebok2 nak carik parking sgala
ada kata dari segi keburokan dia plak mcm terdedah juga kepada perompak dah perampok kira mcm lg senang je orang nak ragut or rompak.

emm..tah la..kita selalu fikir pasal kebaikan je xde plak fikir pasal keburukan nye hehe..apa kata anda?




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann said... [Reply to comment]

maybank yg dkt setiawangsa yg besar tu mmg mls nk pergi...keke..maybank wangsa maju singgah time nk g keje..klu ptg2 tu confirm la skt hati je mencari parking...

drive thru memudahkan dan menjimatkan masa kan..baru tau ade ni..

athi FATHIYAH said... [Reply to comment]

wah cool..!

Afasz said... [Reply to comment]

ha a .. lg sng la perompak nak samun sbb tingkap tebuka je.. tp cam nana tulis tu. ada pro n cons kan.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah senang dah kat situ

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

belum pernah try lagi yg drive thru..rasanya kalau siang ok kot..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

wow best!
yg penting kena hati-hati. ini sesuatu yg memudahkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...