MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 2, 2014

meronda cari supplier

last week ada pameran kt kl convention centre arhidex nama dia..kita ni mmg keje dalam bidang interior design nye company jadi pameran ni sangat2 la berguna utk kita pegi tambah ilmu apa yg patut..paling penting datang sini sebab nk cari supplier2 baru & bole juga kenal2 ngan supplier sedia ada yang mana selalu deal dalam phone je kan.kali ni dioang turun exhibition so dapat la jumpe face to face ngan supplier

dari kul 3.30 start dengan hall 9 turun ke bawa sampai kul 7 nak patah kaki bisa2 dah tapak kaki ni..tu pon ada 3 hall lagi tak pegi sebab diorang dah nak tutup..tangan tu toksah cakap kiri kanan bawa goodies bag sampai rebeh bahu! hahah

ni ngan geng opismate seme adik2 ni kita paling tua




haishh lawa kan wallpaper dia
ni dia buat dari tempurung kelapa
hiasan dinding gitu

.
 ni baru sikit je ni goodies bag sparuh dah suh opismate bawa balik xlarat nk bawa
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Seronok sesekali kua off g kursus camni kan

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam Ramadhan! Wahhhh kak, bestnye event2 mcm gini, aku suka pergi! Haha eh tp event ni just untuk org2 yg dijemput je ke? Or open to public? Style gila, sbb minat jugak, tp xdpt amek course interior design masa study dulu~ wuwu T_T haa yg tempurung kelapa tu smart gila lah! Sangat mesra alam gitu! Very nice..haha..bestnye !

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

best best..

fazilzura said... [Reply to comment]

laaaaaaaaaaaaaa ko ado ke, awat x roger beb .. opis aku blakng nun ajorr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...