MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 8, 2014

meronda uptown selepas berbuka

lepas berbuka kat flaming tu gerak plak g danau kota..tapi sebab awal sangat pegi kan uptown blom buka lagi..so dok la lepak kt medan selera tu minum dulu tunggu orang buka kedai..dekat kul 10 gitu baru buka seme kedai..

memula igt nak bli jeans darwish, pastu saje la usha2 baju utk budak2 ni kot ada menarik nak tambah2 baju raya diorang..skali nengok jeans darwish RM55! padahal aritu bli jeans tempat yg sama RM35 je dan2 je nk raya dia naikkan rege ciss kohaja..tros ckp xpela dik xyah la bli suar pakai je la suar jeans adik ada 2 tu pastu suar slack ada 2 br bli kt hytex warehouse aritu cukup la hehe

ronda nye ronda ternampak la baju frozen yatuhann sana sini jual baju frozen.seb baik la kakak behave xde nak minta2 tp kita bli kan la juga utk dia 2 helai satu tshirt mcm dress labuh satu cardigan.yang cardigan tu RM25 kain tebal, baju biru tu plak RM25 dia letak RM30 bole kurang RM28 kita ckp ala kt bawah sanan RM25 je..tp xde kaler biru..bole la RM25 hehe dia kasi juga walaupon mata terkebil2 je hahahha

test kopiah adik ala dia xnak pakai la
ni baru amek gamba kena kakak plak pegang kepala dia xkasi cabut
kang klw raya xkan kakak nak pegang kepala dia?hahaha
dress seme RM40

rompers pon ada
ni rm35


rembat selai utk kakak RM25 selepas minta kurang dia ltk RM30
,
cardigan RM25
yang ni dd banje RM35

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

nur anis said... [Reply to comment]

sekarang ni semua frozen...huhu

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Wah masih demam Frozen lagi ye.. raya nanti mesti glamour dengan baju frozen kan kakak :)

fazilzura said... [Reply to comment]

biasak le beb , time nak raya ni mmg diorg up xtra ..

wehh lawa nye bj frozen ngn tutu skirt tu ...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kalau yaya tengok ni sure dia sakan nak nih..hehehee

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah la mcm2 bj frozen kn..dh byk smp msia dh kn..kalo tk, kena order online..hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

frozen sana sini kan..
ramai amik kesempatan jual sementara budak2 tgh suka skrg ni

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

smua frozen ye..demam frozen :)

cantik semua kan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

serba serbi frozenla tahun nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...