MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 21, 2014

osaka cake

 kita memula try cake ni masa beday mia aritu.beli kek mia pastu register jadi member kat pistachios bakery then dapat free sekotak osaka kek ni.sekotak ada 6 RM13.90 klw bli satu2 rege dia RM2.50 sebiji.

sedap sgt kek dia..kek dia kek biasa je tp dalam dia tu ada filling kastard.klw bli kt kedai kena biar lama2 kt luar kasi kastard dia cair baru sedap makan.ari selasa aritu ngidam nye pasal pas buka tros g beli.nanti la klw ada masa nk buat sendiri.skang ni cam jadi malas nk membaking tunggu la darwish beso skit bole la rajin balik ke dapor


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tkyh p osaka...kt kl bole dpt kek ni..menarik nmpk

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak sedap tu

Zuraida Rahim said... [Reply to comment]

Bukan Hokkaido cake ker? Tak pernah rasa..

Zuraida Rahim said... [Reply to comment]

Bukan Hokkaido cake ker? Tak pernah rasa..

juelee said... [Reply to comment]

eh osaka kek? saya panggil hokkaido kek.. dlu pernah bt skali, memang sedap gile.. kejap je dah licin... bt pun senang macam bt pavlova gak kene bt meringue tu... nyumsss... makan sejuk2 mmg sodap la haiiiii.. nnt dah setel pindah nk bt lg la... terasa2 lak kat tekak

noorzie said... [Reply to comment]

mmg best giler kek ni...tp sy biasa li kt kedai kek king confectionery, harga nye lebih kurang cmtue gak...:)

nur anis said... [Reply to comment]

adehh..teringin pulak tengok..

fazilzura said... [Reply to comment]

mmg sdp ooo kek ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

yumyum sedap nampaknya tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...