MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 1, 2014

setelah 6 tahun tak jejak sunway lagoon

 jumaat last week ada kwn wasap kata nak g sunway tak?dia ada tiket free tapi tiket tu valid untuk ari sabtu je..kita pon apa lagi on je la..setelah 6 tahun tak jejak kami kembali..masa last pegi dulu mia dalam perut masa tu pregnant 4 mth dapat tiket free juga kawan kasi, sebelum2 tu ada masa form 4 penah masuk juga sebab family day office makcik pon free juga hehe tak pernah lg la masuk sunway ni berbayar...harga tiket untuk all park RM90 dewasa kanak2 RM65 perghh memang tak la wei nak bli haha..

ktorg datang dah tengahari so far seme permainan dapat main tak de nak q pon tapi nye sunway tak semeriah dulu la..banyak permainan yang dah ditutup esp kat area cowboy town.tapi yg menarik diorang ada buat mcm mini zoo

kita mmg tak mandi pon sebab leceh..amrul ngan budak2 je mandi..skang ni sunway klw nak masuk kan kita topup segala traksaksi kt dalam tu tak guna cash money kena topup nnt just scan je kat tag nnt dia tolak duit

darwish pestaim mandi swimming pool yatuha dia nye teruja tu xtau nk cakap hahah terjerit2 dia main air..dia mmg suke la main air klw mandi kat umah tu kita naik mandi sure dia melalak sebab xpuas main air.apa2 pon memang seronok la budak2 aritu..tq kepada insan yg baik hati tu bagi ktorg tiket free


 seme mainan kita xmain hehe tgk je la amrul main
pastu mana mainan yg budak2 bole naik seme mia sapu


 first time merasmikan baju mandi baru
 adik pon sama first time rasmikan baju mandi







 abaikan kaki seluar terkelepet2 tu hahah malas nk betolkan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

dlu2 murah gk...lps tu dh tmbh mcm2 tu jd mhl...dlu time bujang byk kali gk pegi tp dh kawin ni tk pernah pegi langsung....wah ada mini zoo

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

besar dah kak damia

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang mahal tix nak masuk sunway lagoon ni..phewww

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kite lg la nana...
tak penah langsung masuk sunway ni hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tak penah gi sunway lagoon..
Sbb mahal..hehehe..
Kalau nak gi memang kena bawak rakyat 4orang ni ler..heheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...