MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 9, 2014

suprise di hari anniversary

 semalam tengah buat keje dalam kul 4.15 petang gitu..ngan mood pon kelaut dah sebab nak balik kan..tetiba ada call...

receptionist : akak...turun jap kak ada barang untuk akak
kita : ha?barang apa?
recep: turun je la..ada barang ni

ok dalam lif nak turun bawah dok fikir apa menda aku bli barang online ni ek rasanya mcm dah lama tak shopping online..sampai je kat counter receptionist budak recep tu kasi bunga..nah ada orang bagi akak..terus la kembang kempis hidung kt situ..haha mujor ada recep ngan akak cleaner je 2 orang kt bawah..pastu akk cleaner tu tanya hari jadi ke??hehe xla..anniversary...

naik je atas seme nengok waa...dapat bunga...bestnye hahah kembang kempis lagi lubang idong.pastu nak balik skali turun lif ramai2 plak balik budak2 floor lain plak bising2 waahhh bestnye dpt bunga haiii 3 kali la kembang kempis lubang idong hahah..

serius tak sangka amrul bole wat mcm ni..hantar bunga dekat office, memang la kita pernah dapat bunga dari dia tapi xde la hantar ke office.aritu masa cutemum nye anniversary sonok je nengok dia update kt fb asben kasi munge kat opis..dalam hati hai bertuahnye..uyun kan best klw kita pon dapat mcm tu hahaha...allah maha mendengar permintaan seorang isteri kot haha...

ros 9 kuntum beserta nota cinta ewaahhh haaha
 sebelum balik mari selfie skali
 10 minit sebelum balik mmg xbuat keje dok tengok bunge je keje haha seb baik orang bunga tu tak hantar pagi2 klw tak satu hari xbuat keje ngadap je bunga hahaha
 sebenarnya kita pon ada seprise utk dia juga hehe..kita dah oder rvc kat kak long pasya 
so balik keje semalam kak long anta kt office,balik opis sorok kek atas almari
lepas buka puasa kita pon bawa keluar kasi amrul..hehe
 ni adiah utk dia nak tau apa?tanya la amrul hehe
 tq sayang..tq for evrything...siap cakap hadiah hutang dulu.xyah..xyah hadiah..kan saya dah kata hadiah iphone aritu saya dah anggap merangkumi adiah hari jadi beserta anniversary hahaha..i love you!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hehe sweet sgt ! :)

Mami Izaara Imani said... [Reply to comment]

wah..untung lahhh...
so sweetttt..
i wish..

akk jgn lupa jenguk blog iols
Ada dress polka dot puffy murah
RM70 je inc postage..meh2

http://mrsaimanhavit.blogspot.com/2014/07/dress-polka-dot-puffy-yg-murah.html

mama tisya said... [Reply to comment]

best kn dpt bunga...kita pernah skali dlu je dpt bunga kt opis tp bkn sbb anniversary ke busday...heheh...wah redvelvet mengancam

PetakBunga said... [Reply to comment]

rasa nk bunga jugak..
wahh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi touchingnya dapat bunge ni..best2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...