MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 25, 2014

4 bulan cash out baru dapat

 tak tau la korang pernah tak kena mcm ni...kita cashkan bulan 4 aritu..biasa kan amek masa sebulan dapat la cek kan...kita tunggu la..masuk 2 bulan tak dapat email kat nuffnang diorang reply kata pertengahan bulan 7 nanti dapat la tu..klw tak dapat nanti bagitau diorang balik

tunggu nye tunggu tak de juga..hantar lagi ticket kat nuffnang kata tak dapat cek..tapi depa tak reply..dok senyap je ada la 3x anta tiket..last week nengok ada dapat surat tgk2 cek yang ditunggu2 sampai...

tak tau la apa punca maybe terlepas pandang ke apa diorang tak pos ke apa tak tau la..kita mmg dah give up dah aritu kata klw tak de juga ni mmg xde rezeki la jawabnye..seb baik sampai juga..jadi la dapat tampung2 mana yg patutu hujung2 bulan ni kan paham2 la hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

CIKU said... [Reply to comment]

Best kan..ciku pun dapat cek dan dah release last week wat tampung tampung before gaji..hihi.salam perkenalan.

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, ishh lama nya baru nak dapat...mmg bersabar betul..nasib ada rezeki lagi, cuma terlambat je..haha :D

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lamanya!!!

Rinna said... [Reply to comment]

Alhamdullillah nasib baik dpt yerkk.. rezeki tuh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

weiwwitt...bape ratus la tu gamaknya hehe
tu la, tu yg riso tu
kot ada masalah kan, lama kena tggu cek tu

Lin Azlina said... [Reply to comment]

wah... byknyer... tahniah..l

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...