MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 14, 2014

bawa anak2 main @ tasik titiwangsa

weken lepas balik dari open house bawa la anak2 g main kat tasik titiwangsa..dah lama tak datang taman selalu bawa kakak main roller blade je..tapi kali ni kakak lupe bawa roller blade so kita bawa g taman mainan je..

darwish plak first time naik buaian spender tu hahah...kemain suka la dia sampai kan kita nak angkat dia nak balik dia mengamuk2 tak nak turun dia buat keras badan dia hahaha...jakon kan tak pernah naik pastu orang buai2 plak sonok la dia

first time amek gamba panorama ni



nengok dia nye suke terselah gigi kapak haha
ala kakak pon tak padan ngan tua nak juga naik buaian spender kaki dah terjulur2 keluar dah haha



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dulu awal2 tahun sllu g tasik...
Skg dah jarang bawak

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

suka gmbo bwh skali tu...comey jek si darwish

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam...haha suke betul main buaian tu..rindu plak nak jd kecik2 semula, time tu mmg seronok g taman menan..skang pergi kalau main jugak org sekeliling pandang serong je~nyampah~ haha

Elya Roza said... [Reply to comment]

lama dah tak nyinggah kat taman tasik titiwangsa beriadah...hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...