MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 21, 2014

beraya bersama BFF

 ahad lepas pasya ajak datang umah beraya.tak buat open house panggil BFF je..kul 4 baru sampai umah pasya...sampai2 dia tengah isi air dalam swiming pool banglo dia haha..ala swiming pool paras ketik mak2 je..

ingatkan malas nak kasi darwish mandi..kita nengok je adam. rayyan ngan qisya mandi..eh kawan tu nengok kawan2 dia lain seme bergumbira mana bole..dia pon menggulupur nak mandi juga la..kebetulan dd nye tak de baju mandi bebudak dalam kete udahnye kita kasi dia pakai spenda qisya je haha..

kemain sonok dia mandi ngan kawan2 klw nak tau ni pestime darwish mandi kolam kecik ni, umah kita kecik mana bole nak bli..klw beli pon kena letak umah tokwan bole la mandi.dah mandi2 seme lapa..naik makan..tuan umah masak spegeti sedap uolss...dah tau rahsia spegeti pasya sedap hehe..

huru hara nak amek gamba ngan anak2 tp qisya juga menten seme2 gamba dia nengok kamera haha..tak yah heran la kan..nengok plak sape mommy dia hahaha lariiii




si kakak pon tingin juga aih nak mandi..lantak la ko kak..baju mandi dd bawa dalam kete pakai la spenda pastu balik umah xpakai spenda hahaa
.
 sonok nengok bebudak ni..sorang kaki jirus orang (adam) haha..yg lain tercungap2 lemas kena jirus ngan adam ngan mak2 lencun adam buat


.
dasar pemalas nak edit kan cilok gamba kt blog pasya haha
dia kaver baju kecik yg ada kat jemuran hahaa


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

complete dah..berlima BFF nie..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alaaa nak tgk darwish pakai spenda qisyaz heheheeh

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Yg best sbb semua ada bb sama baya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sernok ada BFF sekepala gini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...