MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 8, 2014

beraya di kelumpo @ 6 syawal

raya ke-3 amrul dah keje..so raya ke-4 & 5 dok kat umah ontok2 membesar kan badan hahaha...nak raya ke mana pon tak leh sebab amrul kije kan...ari sabtu tu baru la bole beraya..tu pon satu umah je beraya ceh! kita beria2 siap igt dia nk bawa kita g jalan raya mana2 skali g open house umah kawan dia je kt kem sungai besi.

abes g open house balik umah amrul kata kita kuar la jenjalan mana..balik umah dia suh kita tuka baju dah tuka baju tu round la area seri rampai..skali nampak kedai durian..ajak amrul makan doyan saje nk merasa doyan musang king bli sebijik ke kedekut haha..mana leh bli berbijik2 sbijik pon dah RM47.

abes makan durian g titiwangsa bawa mia main roller blade...pastu kasi lepas adik jalan kat trek roller blade tu kemain suke la dia jalan tak tentu arah kejap kiri kejap kanan hahah sebab kawasan luas kan biasa jalan dalam umah sekangkang kera tu je..

weken lepas blom ramai lg orang buat open house biasanya minggu ke2 syawal baru la blambak2 jemputan open house mcm weken ni sabtu ada 3 ahad ada 2 jemputan, orang jemput insyallah kami terjah hehe

kakak rasmikan baju frozen
masa g open house ada la 2,3 orang budak dok bisik2 lawa nye baju frozen 
skali dalam kete ini budak sudah perasan la..dia kata 
tadi ibu dengar tak ada budak tu kata baju kakak cantik?hahah perahsan leteww
kita dah lama tak tempah baju last tempah masa diah kawen, ni baru tempah balik bese suke bli baju siap tp ni sebab kwn jual kain pasang so kena la anta tempah kt tailor kesayangan kita lily
memula nk buat baju kurung dia kata xbole sebab design dia kena buat kurung moden
kita cakap xnak kurung moden  sebab kita tak suke baju fit2 sebab perut kita buncit haha..dia kata xpe..nanti i buat kasi sorok perut..
skali bila siap baju tu dia mmg pandai dia sorokkan perut kita haha



saje buat reaction mcm sedap sgt2 rasa mcm nak lempang tak muka?hahah
mudak kecik sonok bjalan




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Azura Aziz said... [Reply to comment]

adoiii, sedapnya tgk durian tu..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sedapnya tengok durian, isi kuning ha.. :)

Baju kaka Mia memang cantik.. :) Kegilaan kanak2 sekarang..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek kakak mia pi beraya ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kurung moden rama2..
Cantik je warna dia tau

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wah mmg cantik gaun froezen tu, haha..anak ko yg kecik tu pandai betul wat gaye, comel dua2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...