MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 28, 2014

cash out kali ke -11

semalam buka nuffnang nengok amount terkumpul dah bole nak cash out kita apa lagi tros la klik.hehe malas nak kumpul..tau klw kumpul pon xde banyak mana pon dapatnye..paling2 seratus lebih je biasanye

tahun ni mcm ok skit nampaknye nuff nye pendapatan, last cash out tahun ni masa bulan 4 aritu, untuk tahun ni dah 3 x cashkan total pendapatan untuk tahun 2014 ni baru RM322.07 stakat bulan ni, orang lain lagi gempak2 skali cash out pon dah 5,6 ratus kan bestnye...kita dalam mimpi je la nak dapat mcm tu heheh..

fuh harap2 xde la jadi mcm hari tu sampai kena tunggu 4 bulan baru dapat ce


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...